12. marraskuuta 2012

Siskon toivepipo

Rakas isosiskoni heitti minulle toivomuksen korvapiposta (tai miksi lie sitä kutsutaankaan), ja sain vaikka minkänäköistä mallikuvaa eteeni. Lemppariksi nousi puolin ja toisin TÄMÄ ohjeellinen kaunis pipo ja niinpä käytiin hakemassa langat ja rupesin sitä vääntämään. Langaksi valikoitui Novitan ihanan harmaa Kaiku. Puikot nro 7.


Pakko myöntää, että epävoito iski monessakin kohtaa pipoa, kun malli oli tehty eri langoilla ja muotokin oli aivan ihmeellinen varsinkin tällaiselle kokemattomalle tällaisten pipojen neulojalle. Loppujen lopuksi sain itseni rohkaistua ja kun projekti läheni loppuaan niin kyllähän se melko mukavalle myssylle näyttikin!

Tuli nyt ensimmäistä kertaa tällaista kuviota kokeiltua. Kannatti.
 Tupsu lisättiin vielä ohjeen ulkopuolelta ja karvareunus jätettiin kokonaan pois. Virkkasin vain yhden kierroksen nro 7 koukulla koko myssyn ympäri, jotta reuna jäisi siistiksi. Lettien päät solmittiin vain siististi :)

Kyllä kannatti kokeilla tällaisenkin tekemistä! Kokemus se oli tämäkin.

6 kommenttia:

 1. Hienoja töitä täällä blogi pullollaan, tulen toistekin kurkkimaan :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Joo pakko myöntää, että oon ihan superylpee siitä aina kun sen siskon päässä näen :D

   Poista
  2. Mulla on itelläki to do-listalla ollu korvaläppäpipo. Pari mallia on tehty mut en oikeen tykänny. Pitäis saada jotain extraa. Varmaankin täytyis alkaa opettelee palmikoita :)

   Poista
  3. Kannattaa kokeilla, ei ne sitten niin hirveitä ole, kun sitä vähän reenailee :) nimim. pari vuotta sitten rupesin itekin vasta opettelemaan ja nyt ne on ehkä mukavinta kudottavaa! Ja tässä mallissa varsinkin oli tosi selkeet ja hyvät kaavakuvat, joiden mukaan oli helppo tehdä (: Suosittelen lämpimästi!

   Poista