15. marraskuuta 2012

Keep calm and...?

Tämä päivitys omistetaan valtavalle The Avengers-fanityttöydelle ja ideoille, joita muut harvemmin ymmärtävät :)


Liitutaulu löytyi joskus kirpparilta ja oli IKEAn peruja. Sehän lähti lentäen mukaan. Pitkään piirtelin siihen tavallisella lyijyllä, inhosin taulun pintaa. Sen muovi ei oikein tykännyt, kun vetelin puiset kehykset antiikkimaalilla ja sitä joutui jotenkin kummasti myös taulun pintaan :)
Kuva: Hobby Hall
 Noh, ongelma tuli ratkaistua tällä mahtavalla liitutaulutarralla, jonka tilasin Hobby Hallista. Hintakin oli olematon, 2m tarraa vain 7,90€. Kun tilasin näitä muutaman rullan niin ei suurehko postitusmaksukaan tuntunut pahalta. Suosittelen!

Leikkasin tarrasta sopivan palasen tauluun ja se tarttui helposti kiinni (lähti myös yhtä helposti pois). Liituinnostuksessani törmäsin (taas) teippitarhaan ja tilasin muutamat Chalk ink liitutussit.

Ja ne. Ovat. Täydelliset.


Jälki on hyvää ja selkeää, tussilla on helppo kirjoittaa ja värittää. Se tarttuu lasiin ja peiliin ja muoviin ja vaikka mihin joten sillä saa helposti kirjoitettua mukavia lausahduksia ties minne. Pienten lasten läsnäollessa on kuitenkin hyvä heille muistuttaa, että ei, TE ette se kirjoittaa ikkunaan.

Liitutaulutarraa tullaan näkemään tässä blogissa melko lailla, homma on sen verran innostavaa :)

//PS. Ei keskitytä Keep calm and have a shawarma -tekstiin, jos joku sen tunnistaa niin 10 pistettä ja arc reactor-merkki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti