10. marraskuuta 2012

Magneettitaulun koristeet

Pitkän harkinnan ja pohdinnan jälkeen sain vihdoin seinälleni IKEAn magneettitaulun. Valkoinen taulu löysi tiensä arkun ja tyynyjen päälle ja tylsähän se olisi ollut, jos siihen ei olisi heti magneetteja saanut. Niinpä tartuin toimeen ja tutustuin samalla hamahelmien moniin tarkoituksiin.


Ensimmäisenä kokeilin niin sanottuja Tetris-palikoita, joita näin Melkein kuin uusi -blogissa. Ajatus oli niin hauska, eikä toteutuskaan niin vaikea sitten ollutkaan. Palikat saivat taakseen tiimarista ostetut magneetit.


Nälkä kasvaa syödessä ja sitä rataa, joten eikun nettiin ja etsimään hauskoja hamahelmi kuvioita. Sieltähän löytyi vaikka minkälaista jäätelöä ja eläintä, ja käytettyäni kaikki valkoiset helmet (anteeksi, äiti) päädyin ostamaan niitä lisää, joten eiköhän näitä nähdä vielä myöhemminkin!


Näiden pyykkipoikien tarina ulottuu kuitenkin hieman kauemmaksi; olen itse omistanut ne jo parisen vuotta, mutta kaverini mummolan pyykkinarulla ne olivat riippuneet jo hetken aikaa, sen verran kauniin vanhentuneita ne ovat.


Pyykkipoikiin on kätevä kiinnittää lappuja ja kortteja, eikä valkea taulu sen jälkeen näytä enää niin valkoiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti