4. toukokuuta 2014

Robin the Hood

Koska ihminen ei ole koskaan liian vanha leikkimään, piti kaverini fantasia-aiheiset synttärit. Sinne piti tietysti pukeutua teeman mukaan (eikä fantasiaa määritelty mitenkään...), joten päädyin jonkun mutkan kautta Robin Hood -tyyppiseen asuun, tai ehkä paremminkin eränkävijään.


Luulin löytäväni äidin kangasvarastoista jotain käyttökelpoista, mutta en löytänytkään. Siispä suuntasin nokkani kohti Eurokangasta päivää ennen juhlia ja sain hyvin hyödynnetyksi -20% alennuksen, joka kaikista kankaista annettiin :) Mukaan tarttui metrin pätkä vihreää huppua varten ja ruskeaa puuvillakangasta säärystimiin ja käsisuojiin.


Hupun toteutin ilman minkäänlaisia kaavoja, vaikka vähän mallia otinkin hupun muotoon hupparista. Leikkasin huppuosan kaksinkertaisena ja kauluskappaleen kokopyöreänä loppukankaasta. Juuri riitti metrin pätkä siis loistavasti :) Säärystimiin otin kangasta vain 50cm ja leikkasin kaikki osat kaksinkertaisina, jotta "suojat" olisivat tukevammat.


Asu oli melkoinen menestys, sai ainakin paljon kehuja :D Mekko hupun alla on H&M:ltä viime kesänä ostettu joku lepare ja pitkähihaisen paidan sijaa toimittaa sukkahousut kuten myös ihan housujen osaa. Kyllä sitä kummasti saa hauskoja ideoita, kun vähän pohtii :) Aikaa ompeluun ei mennyt paljoakaan, kun mahdollisimman helpolla yritin itseni päästää (eli kaikkie reunat on melkeinpä huolittelematta ja ruskeat osat on vain siksakattu ympäri ja jätetty reunat taittamatta sen kummemmin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti