15. kesäkuuta 2014

Juoksuvyö? Vyölaukku? Juoksuvyölaukku?

Pääsette taas nauttimaan ihanista kännykkäkuvista! Laiska on se, joka ei jaksa kantaa parempaa kameraa lenkeillä matkassa :D

Inspiraatio siis kuitenkin iski, kun näin joskus tämän postauksen. Olin pitkään jo pohtinut, että miten kesällä kuljetan puhelinta matkassa, kun lenkkivaatteissa ei ole ainuttakaan taskua. Niinpä sitten kaivelin äidin varastoista vähän tarvikkeita ja ompelin itselleni omanlaisen spibeltini.


Koska olen tyttömäinen tyttö, niin pitihän siinä olla vähän väriä. Ensimmäinen kokeilu, joka oli täysin musta, meni vanhemmalle siskolle käyttöön. Sain tehdä sitten itselleni paremman ja hienomman ;) Vetoketjun pituus n. 15cm (joku äidin vanha vetoketju..).


Juoksuhousut eivät oikein nyt imartele muotojani, mutta kai tästä käsityksen saa. Vyön saa kiristettyä lantiolle (tai vyötärölle) niin tiukasti, ettei se ainakaan kävellessä liiku mihinkään. Juostessa sitä pitää kiristää vähän enemmän, että se pysyy paikoillaan. Lukon on äiti leikannut hihnoineen talteen vanhastan Dakine-merkkisestä repusta ja nauhat olivat juuri sopivan mittaiset, että ne menivät lantioni ympäri. Lukko ei aukea itsestään, eli aika turvallisin mielin tuon kanssa saa jolkotella.

Tästä vyöstä on kyllä otettu jo suuri hyöty irti, se on parhaimpia kavereitani aamulenkeilläni :) Eipä tarvitse kannella puhelinta kädessä ja kuulokkeiden kanssakin tämä on kätevä pussukka!

1 kommentti: