1. toukokuuta 2014

Arkikuvahaaste

Tein tämän naamakirjassa, mutta koska ainakin itse nautin haasteesta aika lailla ja tykkään katsoa ja lukea muiden haastepostauksia, ajattelin jakaa omat haasteeseen jakamani kuvat kanssanne :)

1/5. Löysin kämpän vierestä luonnonsuojelualueen ja 8km edestä käveltävää. Suits:n 2. tuotantokausi menossa. Ihana Harvey!


2/5. Olin koulussa ja odotin bussia. Eksyin metsään ja löysin maailman kauneimman paikan. Hymystä kenties huomaa, että tämä päivä oli varsin onnistunut.

3/5. Ok, tästä saa nyt kuvan, että jaksan olla reipas joka päivä, vaikka todellisuudessa illat menee aika lailla telkkarin ääressä maaten, mutta sehän nyt olisi ihan tylsää kuvattavaa, joten kerron vain, että tein koulussa patonkia ja tutustuin taas lenkkipolun outoihin mutkiin. Ja eksyin metsän puolelle.

  
4/5. Aamupäivä leipomolla. Joku oli ostanut kalliit kärkitossut ja myi niitä nyt pilkkahintaan kirpparilla. Laskin bussimatkalla näkemiäni haalareita ja bussikuski päätti nähneensä tarpeeksi kännisiä ihmisiä tälle päivälle, vaikka kello oli vasta puoli neljä iltapäivällä. Loppuillan istunkin InterCityssä ja luen VAKAVAa. Muka.


5/5. Katsoin ja ihmettelin pikkuveikan pelaamista aamusta. Äitin kanssa tehtiin munkkeja (tai siis... äiti teki suurimman osan työstä) ja söin niitä vatsani täyteen. Illalla autoilin Helsinkiin ja takaisin ja nyt istun loppuillan saunanraikkaana netissä jee.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti