7. maaliskuuta 2013

Valokuvatorstai #277

Koska haluan vähän eloa tähän valokuvausharrastukseeni, olen seuraillut Valokuvatorstai-blogia jo jonkin aikaa. Usein vain käy niin, että uuden haasteen ilmestyessä se ei jostain syystä säväytä ja niinpä unohdan sen, kunnes viikon päästä tulee uusi. Aika onnetonta siis.

Tänä aamuna kuitenkin huomasin, että aiheeksi oli laitettu Ihmisen paras ystävä. Tietenkin mieleen tuli heti koirat, mutta kun en omaa sellaista omista, niin piti keksiä jotain muuta. Ja aika nopeasti tulikin mieleeni aihe - musiikki.

Musiikki on varmasti parhaimpia ystäviäni, ja välillä tuo oma sellokin, Elmeri, joten miksi ei? Tässä siis teille; Elmeri.


14 kommenttia:

 1. Olet ottanut hyvän kuvan Elmeristä. Valot, rajaus, tarkennus tekevät tästä kauniin kuvan.

  VastaaPoista
 2. hienoa Annika kun päätit osallistua, vastauksesi on hieno:))

  VastaaPoista
 3. Hyvä vastaus haasteeseen ja erittäin kaunis kuvakulma. Pidän valon ja varjon sommitelmasta! Kiva kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
 4. b.: Kiitos :)

  Ilona Winebridge: Joo pitihän sitä joskus yrittää! Kiitoksia :)

  Ame: Onneksi on aurinko! Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Ihanan kaunis Elmeri ;-D
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, onhan se aika kaunis, herra on oikeasti vasta 6-vuotias, mutta on antiikkisoitu niin, että näyttää satavuotiaalta :)

   Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 6. Kaunis kuva soittimesta. Minulle nauretaan kun nimeän esineitä esimerkiksi kukkia tai autoja. Meiltä löytyy Jaakko pullojukka ja Arska reunustraakkipuu. Pihassa taas on Mansikki niminen auto.

  VastaaPoista
 7. Kunis kuva kauniista soittimesta. Ihanasti leikkii varjot...

  VastaaPoista
 8. Elmeri kajauttaa ilmoille säveliä ystävälle.

  VastaaPoista
 9. Kaunis kuva Elmeristä! Hienoa että toit musiikin tähän!

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa mukaan! Hassteita on monenlaisia kuvaukseen, ja valokuvatorstai ehkä laajin, ainakin mihin itse osallistun. Kauniisti ja pehmeästi käsittelit hyvää ystävääsi Elmeri Selloa.

  VastaaPoista
 11. Pulmu: Joo olen saanut myös naureskelua osakseni :) Edellinen selloni oli Petteri ja tästä tuli Elmeri... Niin se vaan menee, pakko niille on nimet antaa! Kiitos kommentista :)

  Fotaaja: Kiitos!

  arleena: Ainakin silloin kajauttaa kun viitsii!

  Vikki: Musiikki on rakkautta!

  kaari3: Ajattelin, että tästä valokuvatorstaista on mukavin aloittaa :) En todellakaan kadu päätöstäni mukaan tulosta! Kiitos käynnistä! (:

  VastaaPoista
 12. Vau, aivan ihana kuva! Ja taidokkaasti otettu! Eli sinulla on silmää ja taitoa. Minä olen aina ihaillut sellon soittoa. En osaa itse soittaa mitään, mutta jos opettelisin, valitsisin juuri sellon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sello on kaunis :) Ja koskaanhan ei ole liian myöhäistä opetella! Kiitos käynnistä ja kommentista (:

   Poista