21. maaliskuuta 2013

It's all about the Vintage -haaste #39

It's all about the Vintage and Beauty -haasteessa #39 aiheena "Kevään unelmat pitsien kera" (Dreams of spring with lace) . Osallistutan seuraavanlaisen kortin:


Kortin valmistuttua kyselin äidiltä ja siskolta, että onkos nyt tarpeeksi koristeita :D Sanoivat vaan, että juu, eiköhän nyt riitä!

How much is too much? ;)


Mutta joskus näinkin! Näitä överi-juttuja on joskus ihan hauska tehdä :D

4 kommenttia:

 1. :) Suloinen kortti, värikäs kukkakimara tuo iloa mukaan! Itsekin välillä mietin, mikä mahtaa olla se sopiva määrä koristeita. Tässä on mielestäni sopivasti, ja hyvin sijoiteltuna. Itse toivoisin, että opin jossain vaiheessa tekemään myös runsaita kokonaisuuksia, kun muilla nämä ovat aina niin hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin toivon, että sen joskus oppisin! Ihailen tähänkin haasteeseen osallistuvia kortteja, ihan tajuttoman kauniita kaikilla! Joskus tuntuu, että itsellä se "koristesilmä" katoaa jonnekin ja korteista ei tule yhtään sellaisia mitä aluperin kuvitteli :D Mutta harjoittelua, harjoittelua!

   Kiitos käynnistä :)

   Poista
 2. Tästähän tuli todella kaunis eikä ole yhtään likaa! Ihania kukkia ja kaunista pitsiä!! Todella upea! Kiitos kun osallistuit haasteeseeni It's All About The vintage & Beauty Challenge! Onnea arvontaan! Halein/Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ihana haaste niin olihan se pakko :) Kiitos siitä! Ja kiitos kommentista!

   Poista