10. huhtikuuta 2014

Massalla mässäilyä

Ostin cernit massaa joskus taannoin (kyllä, olen hyvä ostamaan juttuja varastoon ja sitten muistamaan ne joskus vuoden päästä!), eikä siitä ole monista inspiraatiopuuskista huolimatta syntynyt vielä tähän mennessä mitään. Paitsi nyt.


Kun tämä tuli uunista, kämppis kyseli, että "voiko ton syödä?". Ei voi, vaikka hyvältä se näyttääkin :D Tämä meni siskolle koruksi/avaimenperäksi/whatevs, valmistujaislahjana edellisen postauksen pussukan sisällä.


Lisäksi tein muutamat ketut. Näistä tuli ihan älysuloiset ja sain niihin koukutkin jo laitettua, mutta vielä ovat pysyneet piilossa muiden katseilta :) Jospa sitä taas oppisi kuitenkin koruja käyttämään.


Paiston jälkeen vasta tajusin, että ketuista tuli koko-oransseja; valkoinen hännänpää puuttuu :) Mutta eipä tuo taida menoa haitata!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Heh kiitos! :) Joskus tekee mieli tehdä jotain supersöpöä ;)

   Poista
 2. Ompas ihania massailuja! Itsekin olen hankkinut massaa (fimoa) "taannoin", mutta vielä se odottelee kirjahyllyn reunalla, että joskus saan aikaiseksi muovailla jotain hauskaa. Macaron-leivos näyttää kyllä syötävän hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon macaroniin yritin etsiä mallia netistä, mutta en oikein löytänyt hyvää ohjetta, joten vähän päästä vetelin :D mutta tulihan siitä aika näköinen! Kannattaa kokeilla muovailla, hauskaa hommaa ;)

   Poista
 3. Hienoja! Ketut on kyllä söpöt :) Olen itsekin tuuminut, josko kokeilisin fimo-macaronien tekoa tässä lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ja muista näyttää millaista jälkeä tuli :D Ainut huono puoli tuollaisessa vähän "isommassa" macaronissa on, että siihen kuluu melko paljon tuota massaa, mutta onhan se nyt niin syötävän hyvän näköinen, että pakkohan niitä on tehdä!

   Poista