8. huhtikuuta 2014

Kiitoksia

Olin vuoden alusta pari kuukautta rakkaiden isovanhempieni hellässä hoidossa työssäoppimisjaksoni aikana ja nyt, kun sieltä olen palautunut takaisin, halusin jotenkin muistaa heitä tästä ajasta. Niinpä väänsin (tietysti) kortin ja "koristelin" pienen tiskirätin (tiedän; kuinka ajattelevaista!).


Kuva korttiin on leikelty vanhasta Martta Wendelinin (<3) kalenterista, joista leikkelen muutenkin kaikki kuvat talteen :) Ovat melko kauniita, kun seinälle keräilee.


Kun mietin mummolaa, mieleeni nousee muisto mummon keittiön seinällä olleesta pienestä seinätaulusta. Siinä luki "Eilan keittiö on kodin" ja siinä oli sydän perässä. Lienee muillekin tuttu sellainen :) Jossain vaiheessa se kuitenkin sieltä katosi, mutta halusin jotenkin herättää muidenkin muisteluita tällä vähän samantyyppisellä tekstillä. Pienenä taulu herätti minussa ihmetystä, kun en oikein ymmärtänyt, että sydän on tavallaan osa sitä asiaa! Melkein herätti ärsytystä tällaisessa pienessä pilkunviilaajassa lauseen epätäydellisyys.


Samalla piirtelin tämän toisenkin. Tiskirätit on hommattu aikoinaan Presentosta, Turusta ja viimein pääsivät käyttöönkin. Piirretty kangastusseilla sellaisen piirtolevyn mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti