25. helmikuuta 2013

Teippisisustusta

Jee, mulla on nyt tasan 10 virallista lukijaa! Kuin siistii?! Aika mieletöntä, että joku jaksaa tätäkin blogia seurailla :) Kiitos siitä!

Mutta sitten asiaan. Otsikon mukaan teippailun makuun on päästy ja taas on saanut huoneen pinnat kyytiä! Hieman innostuin teippitarhan viime paketista...Suurin muutos tuli taas Lack-hyllyn reunaan (siitä aikaisemmin täällä). Siihen teippailin kolme riviä mustavalkoista pystyraitateippiä, ja kohdistin raidat niin, että pinta näyttää aika lailla kokonaiselta :) Ihan hauska! Psykedeelisyyttä lisää hyllyn päällä olevat kehykset, joihin kaikkiin teippailin eri teipeillä nuo "rajaukset". Onhan siinä aika lailla raitaa, mutta kummasti virkisti taas huonetta :)


Pöllöön otin mallia jostain blogista (anteeksi en muista mistä hyi minä!) ja piirsin sen liitutaulutarraan. Siellä se pöllö nyt nököttää ikkunan yläkulmassa.Sitten päästiin lampun kimppuun! Oon ihan rakastunut tuohon mun lamppuun, kun se oikeasti valaisee ihan joka puolelle mahtavan muotonsa ja läpinäkyvyytensä vuoksi. Se kuitenkin sai nyt muutaman kuukauden roikkumisen jälkeen reunaansa pitsinauhaa, joka sekin joskus teippitarhasta tilattu :) Ne sopii nyt ikkunapitsin kanssa yhteen!

Sitten vielä perään mukataiteellinen otos siskolta saaduista sanamagneeteista!


7 kommenttia:

 1. Kivitikkaa kompaten: tuo lamppu on ihana. Tuollainen pieni ja herkkä pitsi sopii todella hyvin tuollaiseen modernimman oloiseen kupuun (vai miksikä tuota lampussa nyt pitäisikään sanoa) mielettömän hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, joku kupu se kai on :D Mutta hyvä että näyttää hyvältä :)

   Poista
 2. Hienoja teippauksia olet tehnyt, tuo pystyraita mustavalkoinen on hieno!

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastuin tuohon pitsireunaiseen lamppuun! :)

  VastaaPoista