26. tammikuuta 2013

Virkattu nalle

Yhtäkkiä tajusin, että en ole kaikkia joululahjoja edes näyttänyt! Nimittäin tein kaikille pienille serkuilleni (kolme kappaletta pikku palleroita!) pienet amigurumi-nallet (jos niitä sellaisiksi voisi luokitella!) Vain yhdestä tajusin ottaa kuvan, mutta samalla kaavalla tehtiin kaikki kolme, vaikkakin pojalle vain ruskeasta :)


Anteeksi ehkä maailman surkein ja pimein kuva, mutta ehkä sekin jotain osviittaa antaa.

Langaksi valikoitui punainen Fleur-akryylilanka, jota laatikoista löytyi parikin kerää. Ohjetta ja mallia otin täältä ja täältä. Nopeaa, vaikkakin käsien ja jalkojen osalta hieman työlästä hommaa, mutta toisaalta melko rentouttavaa ja hauskaakin :) Elokuvia katsellessa oli mukava vain koukutella eteenpäin.

NYT hyvät yöt kaikille ihanille ihmisille, jotka tänne ovat saapuneet juttujani katselemaan :) Ihanaa tietää, että teitäkin on!

5 kommenttia:

 1. Söpö!
  P.s. tiesitkö, että sinulla on sananvahvistus tuolla asetuksissa päällä? Se on välillä tosi rassaavaa, kun jättää kommenttia ja joutuu monta kertaa toistamaan sen sananvahvistuksen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Hienoa, että kerroit! Näen itse tämän kommenttijutun eri tavalla niin en ole koskaan tullut ajatelleeksikaan että siellä sellainen on päällä! Mutta nyt otin sen pois joten toivottavasti ei enää ole haittona :)

   Poista
 2. Haa. löytyihän se blogi!! :oD
  Ota ihmeessa tunnustus vastaan, extra-annos! ;o)

  VastaaPoista