11. tammikuuta 2013

Kirjan uudet vaatteet

Uusi vuosi alkoi ja niin myös (toivottavasti) taas koko vuoden kestävä päiväkirjan kirjoittelu. Koska viime vuoden yritys yhden vuoden päiväkirjan kanssa oli melkoinen floppi (lokakuun alusta vuoden loppuun kirja on aika tyhjä...), niin päätinpä kokeilla uusiksi - ei välinein.

Sain äidiltäni viiden vuoden päiväkirjan, jonka sininen kansi ei kuitenkaan oikein inspiroinut. Niinpä jo sen saadessani päätin, että tämä tullaan sitten tuunamaan ja niin tulikin!


Tekemieni tyynyliinojen Mandariini-kankaasta jäi vielä pieni ylijäämäpalanen, jonka sain tähän hyödynnettyä. Ohjehan löytyi helposti googlettamalla, täältä.Kankaan taakse silitin vanhoista mekkoprojekteista jääneen valkoisen tukikankaan vähän tukemaan. Liimasin nimittäin kankaan kiinni vain sisätaitoksistaan, jotta kirja avautuu ja sulkeutuu mahdollisimman helposti, eikä kankaaseen kohdistu liikaa kulutusta tai vetoa. Liimaksi jouduin ottamaan tavallisen puikkoliiman, koska en löytänytkään erikeepperiä kaapista... Kankaan reunat päädyin huolittelemaan vielä siksakilla.


Tähän tuunaukseen olen aivan järjettömän tyytyväinen ja on ihanaa ottaa siisti ja kaunis päiväkirja aina iltaisin käteensä ja rustata muutama ajatus päivästään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti