21. helmikuuta 2014

Kuura #2

Tässä henkilökohtainen ikuisuusneuleprojektien ikuisuusneuleprojekti:


Lanka: Drops Lace (kai?!) (84g)
Puikot: 3,5mm 100cm pyöröt
Koko: n. 100x200cm (?!)


Savoon muutto herätti suuren käsityöinspiksen reilu puoli vuotta sitten ja puuhastelin iltani neuleiden ja ristipistojen parissa pitkän aikaa. Kun ensimmäiset ongelmat (langan uhkaava loppuminen ja edessä oleva purkaminen [hyi!]) tulivat esiin, sai tämäkin neule jäädä nukkumaan. Piiitkäksi pitkäksi aikaa. Kunnes joku päivä kyllästyin katsomaan tuota surkeaa ohutta neulosta sängyn vieressä lattialla ja päätin purkaa muutamat rivit.


Rivit tuli purettua ja onnessani jatkoin työtä - kunnes jostain tuntemattomasta syystä se työnteko taas pysähtyi. Kainuuseen siirtyessä tajusin ottaa kaikki keskeneräiset hommat mukaan tylsiä iltoja silmälläpitäen ja niinpä tämäkin rätti pääsi kassiin. Ja olin taas purkuhommien edessä, koska ei se lanka mielestäni millään olisi riittänyt taaskaan (olinko oikeassa silloin ensimmäisellä kerralla vaiko nyt, en ole ihan varma).


Jokatapauksessa uskon, että päätös purkaa ja unohtaa uusi kuviokerros oli oikea, koska huivista tuli valtava. Siis ihan oikeasti ISO. Sille ei nimittäin pingotettaessa meinannut riittää edes reilunlevyinen petauspatja!

Mutta onhan se kaunis ja kevyt ja ihananvärinen, joten saan olla kaikin puolin tyytyväinen :) En vain taida ihan hetkeen uutta Kuuraa kutoa. Tai ainakaan tuolla langalla (vaikka sitä monta vyyhtiä odottaakin Savon kämpillä...).

//Todiste:


4 kommenttia: