22. joulukuuta 2013

Joulumuistamisia

Vaikka nyt melko kaukana ihan kotipaikkakunnastani asunkin, niin silti tuli lähetettyä tasan nolla joulukorttia; haluamilleni kavereille annoin ne suoraan kädestä käteen, kun kasvotusten satuttiin tapaamaan :) Nyt vien viimeisiä kortteja saajilleen, eli käy tämä näin ilman kustin pyöräilyäkin.


Tällä mallilla tuli tehtyä kaikki kaverien kortit; helppoa, yksinkertaista ja nopeaa! Porojen päät Distress Inkin jotain antiikkiväriä, tehty etusormilla ja peukaloilla painamalla :D Sarvet, korvat ja silmät mustalla tussilla, nenät helmenpuolikkaita. Kyllä nopeasti voi saada suloista!


Tämä malli iski silmään jostain blogista ja tein siitä vähän oman variaation. Kultareunukset eivät oikein näy, mutta sellaiset on tuon nuottipaperin reunassa. Tämäkin aika mukavaa ja helppoa, pari tein kuitenkin vain näitä :)


Ostin Lidlistä jonkun paperinivaskan, jonka etusivulla oli tällaisen kortin kuva. Pitihän se sitten kokeilla :D Ihanan levotonta paperia vasten sattui nyt tulemaan melkein yhtä levoton paperi, pahoittelen :D Täytyy ensi vuonna vähän skarpata näitä kuvanottoja, melkein hävettää...

Lähdin myös itse viimein etelään kotiin joulunviettoon ja meillä on nyt joulunodotus virallisesti alkanut, kuusi tuotiin tänään sisään ja se on kyllä mahdollisesti tuuhein koskaan näkemäni! Täydellinen siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti