26. lokakuuta 2013

Nallen uusi mekko

Puolityhjä kämppä ja keittiön vapaa pöytä merkitsivät nyt sitä, että kaivoin ompelukoneen esille ja laitoin sen keittiöön. Tai itseasiassa syy oli kyllä verhoissa, jotka menin ostamaan Anttilan varastontyhjennyspäiviltä :D Pitihän ne ommellakin, eikä muuten ollut niin helppoa ja kivaa kuin olin aina kuvitellut. Mutta ikkunassa ne nyt on!

Mutta ompelin muutakin, nimittäin mekon IKEAsta ostamalleni (jee hyvää 20v. synttäriä mulle) nallelle (oon nyt siis tosi aikuinen:)! Leikkasin palaset jo kauan sitten, kun ompelin mummoni nukkea. Nyt ne sitten kokoontuivat mekoksi, joka sattui juuri sopimaan nallelle :)


6 kommenttia:

  1. Oi, miten soma!! Omat nalleni kulkevat puolipukeissa, en vaan saa vaatteita tehdyksi, vaikka suunnitellut vuositolkulla. Vaikka yhtä tahmeasti verhotkin valmistuvat, kankaat ostettu n. 5 vuotta sitten...
    Hyvää syntymäpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, enpä tiedä kuinka kauan nuokin verhot olisivat odotelleet, ellen olisi heti samana iltana niitä ruvennut ompelemaan :D Odottihan tuo mekkokin tekijäänsä "muutaman" kuukauden ;D Kiitos kommentista! Tykkään kyllä tuosta mekon mallista :) Nuo rimpsuolkaimet on niin suloiset!

      Poista
  2. Ihanan söpö nallukka! Ja hieno mekko!

    Onnea kovasti sinulle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia! :) Vihdoin päästy "teinivuosista"!

      IKEA kyllä yllätti mut täysin tuolla nallella, oli niin suloinen, että eihän sitä voinut sinne jättääkään :) Sillä liikkuu jalat ja kädet joten jos tuollaista suloista nallukkaa on etsinyt, niin IKEAan vaan!

      Poista
  3. Tosi kaunis mekko ja mahtavia neulomuksia tuossa alla!

    VastaaPoista