26. syyskuuta 2013

Merenkulkija

Nämä sukat ne jaksoivat kärsivällisesti odottaa valmistumistaan! Siinä ne pitkän aikaa katselivat elämää huoneeni pöydällä kärkiään vaille valmiina, ottajaa odottamassa :) Ottajaa en koskaan päättänyt, mutta sain sentään sukat valmiiksi! Siinä ne nyt ovat, ensimmäiset miestensukkani koskaan.


Melko pieni saa vastaanottajan jalka olla, mutta ei se mitään :D Langanloppuminen vähän pelotti. Harmaata seiskaveikkaa meni 128g 3mm sukkapuikoilla kudottuna.


Merenkulkijan palmikkokuvio kiinnosti suunnattomasti ja tykästyinkin tähän malliin kovasti :) Voisinpa melkein kutaista tällaiset itsellenikin ;) Vähän pienemmät vain...


Ilmojen viilemeninen antaa onneksi hyvän syyn ottaa kaikki ihanat langat esille ja alkaa neuloa; puikoilla on jo sukkapari ja huivi ja suunnitelmissa pipo, lapaset, kauluri ja miljoona eri sukkamallia lisää :) Ei haittaa +2 asteen lämpötilat aamuisin, kun kaulaan saa kietoa Revontulen ja päähän painaa sen ihanimmista ihanimman löysän popon!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset vaikka perussukat ovatkin! Varmasti lämpimät.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on komia palmikko :) Ja mikähän tuossa ihan perus harmaassa värissä onkaan, kun aina miellyttää mun silmää! Sopisi munkin jalkaa sellaset kokoa 39, vink vink ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl mukava väri :D Laitetaan korvan taakse ;)

   Poista