31. tammikuuta 2016

Pientä keittiön pintaremonttia osa II

Muovimatto keittiön lattiaan marinoitui rullalla tyhjässä makuuhuoneessa pari kuukautta, kunnes jaksoimme alkaa tuumasta toimeen tuon herran kanssa. Edellisenä iltana revittiin vanhat listat pois ja seuraavana aamuna aamulypsyn jälkeen leviteltiin uusi matto olohuoneen lattialle ja leikeltiin vähän pienemmäksi, jotta rulla mahtuisi paremmin keittiöön.

Vähän kuvaa siitä, millainen keittiö oli entisen tuunauksen jäljiltä, saat TÄSTÄ.



Vanhan matonhan alta paljastui kaunis puulattia, mutta sitä ei millään voinut jättää esiin. Nostimme sivupöydän pois kokonaan haitolta, jotta uusi matto saataisiin hyvin sen alle. Samalla tuli siivottua vähän paremmin kaappien aluset!


Uusi matto paikallaan! Vielä hetken saa odotella uusi työtaso sivupöydälle laittamista, siihen asti koitan pärjätä vanhalla kellastuneella :)



Keittiöön tuntui tulevan metri lisää tilaa uuden lattiamaton myötä! Kuvio on kaunis ja väri ihanan harmaa :) Vielä kun saataisiin tuo pöytäryhmä hiottua ja maalattua valkoiseksi, niin keittiö olisi valmis!

Armaat x2

No heipä hei pitkästä aikaa! Niin se vaan on bloggaaminen taas jäänyt, herätelläämpäs innostusta taas pitkän tauon jälkeen (ainakin yritetään kovasti!)


Etsiskelin hyvää miestensukan mallia netistä, jotta voisin huoletonna kutoa parit villasukat. Miehille kun ei jostain syystä uppoa hienoimmat palmikot ja yksinkertainen nyt noin muutenkin on kaunista. Löytyi ohje Armaisiin!


Puikot: 3mm sukkapuikot
Lanka: Seiskaveikka, väri petrooli (n. 135g?)
Koko 42-43




Armaat n.2
Puikot: 3mm
Lanka: Seiskaveikka, harmaa (n. 140g)
Koko 44-45

Grammamäärät suuntaa-antavia, koska oikeana käsityöbloggarina unohdin taas punnita tekeleeni...