26. joulukuuta 2014

Minttumaari

Äiti täytti vuosia jo syyskuussa. Samoihin aikoihin olin pohjoisessa asuttamassa mummolaa ja samoihin aikoihin myös tapasin Mr Maajussini. Niinpä tämä synttärilahjaksi suunniteltu huivi makoili pitkän aikaa milloin missäkin, odottamassa valmistumistaan joka ei meinannut millään koittaa. Synttärit tulivat ja menivät ja kotiin lähti vain kortti.


Joulukuussa koitti hääpäivä ja sitten jo joulukin. Kiirehän siinä tuli, kun päätin että valmista on saatava. Pari yötä ennen aattoa huivi oli pingottumassa ja sitten aatonaattona jo paketissa. Hyvin meni.


Lanka: Drops Lace (61g)
Puikot: 3,5mm 100cm pyöröt
Koko: Aika iso


(Loppuun vielä pakollinen söpöilykuva:)


25. joulukuuta 2014

Merenkulkija vol. 4

Taas vanhaa tuttua miestensukkaa. Kolmosista ei olekaan kuvaa, kun ne kiireen vilkkaa matkasivat Taivalkoskelle mukanani, mutta tässä tulevat nro 4:


Koko: n. 44-45
Puikot: sukkapuikot 3mm
Lanka: Seiskaveikka (144g)


Koon kanssa meinasi tulla ongelmia, mutta itselleni muistiinpanona; kudoin kantapäästä 57 kierrosta ennen kavennuksien aloittamista. Kärkikavennukset taas erilaiset kuin ohjeessa, tuttuun tapaan!

23. joulukuuta 2014

Kaunista joulua!


Hyvää joulua ja mahtavaa uutta vuotta 2015!

Melko hiljaiseksi muuttui tämäkin blogi ja jouluntoivotuksetkin saivat tuekseen siskon tekemät virkkaukset. Melko noloa. Mutta palataan niihin käsityöjoululahjoihin myöhemmin!